Hej, vad kul att se dig här!
* Kläder * Styling inside and out * PowerBusiness * Coachning

AnneLi Källström heter jag.
Jag älskar att hjälpa och inspirera kvinnor att hitta sin personliga stil, både inifrån och ut.
Att kunna få massor av energi & lust.
Göra det man alltid velat göra


Jag är designer för mitt eget klädmärke SussiLi by Sweden, till kvinnor 40 + are & Your WomenCode coach där man får hjälp att hitta sitt personliga recept, insidan som utsidan.
Viktigt för mig att följa mitt hjärta, min känsla och passionen. Jag drivs av att inspirera, hjälpa, då går min hjärna på högvarv och jag mår som allra bäst.

 2008 gick jag från tryggheten med god ekonomi till att göra min dröm verklighet. Skapade ett eget klädmärke trots alla odds.

Efterom jag själv är 50 plus så ville jag göra något mer i min karriär och eftersom kläderna jag designar är till den mogna kvinnan så blev det helt naturligt för mig att visa vilka möjligheter det finns för alla kvinnor.
Mogna kvinnan som kommit in i den magiska klimakteriet som man inte direkt pratar om och kanske inte är så förtjust i heller. 
Att prata om klimakteriet är det inte många som gör och jag vill vända det till något positivt och skapade fram,
"Your WomenCode"
 
Min mormor var min guru, hon var laktovegetarian precis som jag, höll på med örter från växtriket som hon gjorde egna recept på. Genom henne har jag fått stor kunskap, både inom kläddesign och det naturliga hållbara som vi måste hålla hårt om.

Jag har 30 års erfarenhet av entreprenörskap, älskar den digitala business och allt det kreativa skapande man gör med händerna.
Genom mina erfareheter vill jag dela med mig till andra kvinnor som vill bryta ett mönster mot att verkligen kunna våga ta steget att göra det man brinner för och må som allra bäst, inifrån & ut.

Your Power Business
 

Lite vad SussiLi Clothes är, mitt klädmärke

Stilen är kvinnlig med en touch av BohemiaChic med lite lyxig feeling.
Sköna streatchiga tyger som sveper om kroppen sådär skönt utan att sitta åt.

Även fast det är tyger som annars är tänkt för mer mys i soffan så har jag nogrannt valt att sömnaden, detaljerna ska vara stilrena med en touch av exklusivitet.

Hela collectionen ska andas och kombineras med varann, en helhet av good feeling. 
Att kunna förändra till olika stilar på ett ögonblick!
Det ska helt enkelt harmonisera med varann. 

Kläderna görs i naturmaterial och ekologiskt så långt det går.
Sammet möter linne, Spets & Volanger, Ekologiskt ribbtrikå som blandas med spets, Hjärtan i olika former både som brodyr eller sidenband.
Swarovskiknappar, älskar det. Lite glitter och glamor behövs i vardagen.

Inget finns på lager om man inte köper från outlet collection, som varit med på olika visningar. Då säljer jag det till ett bättre pris men det går alltid att beställa det som finns ändå.

Vill att konceptet ska kännas unikt och lite annorlunda.

MY FAVORITE!!!
Pricken över i:et är de handgjorda styles som tillverkas efter beställning.  Man kan välja nästan vilken färg man vill & likaså vilket garn man vill ha.

Om du klickar på bilden till vänster så har jag gjort en samling över bra sidor med olika info som du kanske är intresserad av.


Här nedan ser du om de olika YourWomenCode package som du kan välja på. 
"Klicka på paketen så får du mer information".


Vi följer även GDPR, skyddar ditt personuppgifter och dataskydd.

Mer information, läs mer 
HÄR!