Att skapa passiv inkomster är nog de flestas dröm. Att kunna jobba mindre och tjäna mer. Jag har jobbat med mina drömmar sen snart 10 år tillbaks och hittat olika sätt med passiva inkomster så jag kan göra det jag brinner för.

Jag älskar att skapa, så det här med Power Business är ett av dem.
Hjälpa, inspirera andra att alla kan faktiskt kunna skapa passiv inkomster på olika sätt. Mitt sätt är att göra det online. Det ger mer frihet och jag bestämmer när och var jag vill göra det, bara jag har uppkoppling.

Jag älskar att resa så att förmedla fastigheter runt medelhavet och göra trevliga event är ett sätt som man kan göra men jag har fler och genom att vi först tar ett samtal innan så kan vi se vad som passar dig bäst och vad du behöver för hjälp från mig.

Att bli FastighetsAgent är ett trevligt sätt att kunna kombinera med det man gör idag ihop med detta roliga koncept som man helt själv bestämmer över hur man vill jobba med det, halvtid,deltid eller kanske t.o.m heltid.

PowerBusiness Online kommer göra att dina drömmar & passioner blir verklighet

Du är trött på få slita och inte hitta rätt. Du vill inte sälja och kränga på andra en massa utan vill hitta något som faktskt ger en mening och givitvis resultat med.

Att kunna jobba var du vill bara det finns uppkoppling är tanken och vill man träffa människor (- det behöver man ibland med) så ska det vara på dina premisser.

Jag älskar den här digitala världen,
den är helt fantastikt. Jag har träffas så många underbara människor genom åren, hjälpt dem att skapa passiva inkomster, bygga business och vissa har vi blivit lite mer med där vi samarbetar tillsammans men alla är sina egna.

Att bli sin egen entreprenör är fantastikt och genom mina erfarenheter håller jag på att göra ett steg för steg hur du kommer igång och verkligen kan leva ditt drömliv var du än är i världen.

  • Allt från hur man startar,
  • Gör det online var du än är i världen
  • Hur man når människor utan att sälja
  • Du har en egen hemsida för att kunna marknadsföra dig, hemsidan ska spegla dig med både färger, typsnitt och bilder. 
  •  Hur man sedan kan öppna sitt eget företagande utan att det kostar skjortan samt kunna klara sin egen ekonmi med bokföringen som faktiskt inte är så svårt utan väldigt enkelt och blir riktigt KUL med.
  • Sociala medier som fb, LinkedIn, Instagram mm
  • Göra din egen måltavla som kommer bli det du skapat fram
Nästa år ska allt vara klart och du kommer då kunna välja på allt eller olika dela som passar dig.