Detta Brons package är Styling Inside där vi kan lindra klimakteriets besvär med så mycket naturligt som möjligt och försöka slippa inta östrogenprodukter.

Med rätt inställning och hjälp kan klimakteriet bli en fin period i livet, med mer tid till dig själv och till reflektion.
Den kommer ge dig de här aha upplevelserna som du inte ens tänkt på.

Klimakteriet är ingen sjukdom utan en naturlig del av livet. Att göra det bästa och hitta nya sätt är det som är tanken med detta Brons package.

Insidan är viktig och den syns utåt om man inte mår bra eller är på humör.
Det jag fokuserar är att hitta balansen, din inre balans som kommer göra att du kommer strålar och få en massa goda energier att göra det du älskar.HÄR NEDAN KAN DU SE VAD YOUR WOMENCODE BRONS INGÅR
 

Personligt recept INSIDE

 Du får ett eget Personligt Recept som är helt anpassat efter dig för att hitta balansen inifrån med så mycket naturligt som möjligt som man kan göra själv och få det till en vana att göra helst varje dag.

Hur du ska kunna må som allra bäst, lindra humörsvängningar, vikten, värk i lederna, huvudvärk, kan inte sova, oro.
Mycket händer i kroppen vid klimakteriet och att få coachning gör att livet blir enklare och trevligare.

* Tittar på insidan hur man kan hitta det som lindrar symtomen som man upplever som värst, du kommer få smarta verktyg som man kan använda sig av som är helt naturliga. Det finns olika delar hur man kan få bukt på obalanser och som man sedan använder varje dag.
Med rätt inställning och hjälp kan klimakteriet bli en fin period i livet, fylld av vitalitet och glädje.
Att acceptera, hitta nya sätt att lindra besvären som beror på att östrogennivåerna naturligt minskar och de behöver inte justeras genom att tillföra nytt östrogen. 
 

Personlig coachning & support via fb eller LinkedIngruppen

* Du kommer får 2 timmar coachningsamtal som du själv kan välja och fördela hur du vill ha den. 
Support i privat FB/LinkedIn grupp 
Viktigt för mig att det ska anpassas efter dina önskemål och jag finns för dig.
 

Vi träffas online via datan eller telefon

Det smarta är att du gör allt detta hemifrån, din trygga miljö och jag kommer leda dig hur vi gör det tillsammans även fast vi sitter kanske i olika städer eller länder.
Du får ett eget lösenord som du kopplar upp dig på datan där du har din onlinekurs och allt material.
Med dagens digitalavärld så fungerar nästan allt.
 

YourWomenCode book med dina Personliga Recept Inside

Efter onlinekursen får du ett eget Personligt Your WomenCode book, Inside som är nedskrivit allt som du gjort under denna kurs.
Du kan sen komplettera dina Personliga recept med vår andra kurs GULD där du har Styling Outside. Där jag fokuserar på din klädstil, kroppstyp med personliga recept hur du kan forma den med både kost och smarta träningstips. Förstärka, framhäva för att hitta sin personliga stil och den livsstil du lever i.
 

Inbjuden till coola event

1-2 gånger om året anordnas det ett litet större event, det kan då vara på Norra Cyper eller Spanien.

Där får man träffa likasinnande kvinnor, massor av lyxiga aktiviteter, uppleveleser, shoppa, vackra miljöer, inspirerande föreläsningar som lyfter en, lata dagar i polen med trevliga samtal.
Man får specialförmåner på inbjudan till andra coola event och föreläsningar.