Köpa RECYCLING  Julklappar

Att köpa julklappar och ge bort presenter vid Jul & Nyår kan man istället hitta roliga saker på secondhandbutiker, loppisar istället.

Det är sååå mycket hysteri vid handeln och många köper bara utan att ha en tanke på vad det gör för vår miljö med allt nytt som ska producera, plastas in och skickas från världens alla hörn.

Att gå in i olika secondhandbutiker, loppisar eller varför inte kolla vad har du på vinden, förrådet eller i klädkammaren som skulle kunna bli ett eller flera riktigt bra JULKLAPP till någon.

Man kan faktiskt göra om dessa med och på ett super enkelt sätt är att måla om dem...då är min favorit såklart VintagePaint som är giftfri och ekologiskt.

Man kan till och med måla på barnleksaker, barnrummet utan att skada...så bra för MILJÖ och sen återanvändning av det man hittar.

TIPS!
Gå ut i skogen, plocka grankottar som ligger på marken, ta ett hampasnöre och sen lite mossa & sen en recycling kruka eller korg... fyll dessa sen med godsaker som exempel ekologisk frukt, choklad och lite annat gott som du kanske gjort med... en riktigt bra ge bort present.

Låt fantasin vara med.  

Min bästa julklapp jag fick av mellersta dottern för några år sedan var när hon fyllde återanvända glasburkar med olika ingredienser i som kladdkaka, fröknäcke mm som man bara behövde lägga till vatten eller hampamjölk.

Dessa glasburkar var också gjorda med omsorg med gulligt linne tyg på lockat och fina handgjorda ettiketter... att få något som någon gjort och lagt lite omsorg till är det bästa man kan få.

Önskar dig en fantastisk bra 3:dje advent.
KRAM AnneLi SussiLi
info@style4ever.se
style4ever.se
INSTAGRAM
anneli.sussili

Kommentera gärna: