VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG 
Jag kommer dela med mig av en hel del med örter, växter som är bra för vår kropp samt hitta sin PersonligaStil mot mer PASSION  & FLOW med så mycket naturligt som möjligt.

Recycling och återanvändning med vintagepainting och andra roliga metoder att skapa nytt av något som skulle slängas.

Alla har rätt att få känna sig lyckligare, gladare, mindre smärta eller kunna tänka sig utanför sin box för att nå sina drömmar & fantasier.
BLI MER KREATIV & GÖR NÅGOT FÖR VÅR MILJÖ

THE NATUREL LIFE

Att få ett liv mot mer naturligt och som vi alla kan få ännu mer av om man vet hur.
Många mår dåligt, stressar, får värk och kanske äter alldeles för mycket mediciner eller helt fel kost. Man rör sig mindre och sjukdomar kommer smygande.


Att åldras, känna livsglädjen och ha en mening i livet är det som är poängen.

Det som naturen har och som används i tusentalsår glömmer många bort i allt brus. I skolan borde man få lära sig mer av våra växter som finns och alla dess örter att använda i sin kost.

Om något händer, all ström stängs av, vi kan inte handla längre för kontanter försvinner mer och allt ska ske med kort eller slags överföring av något slag då är det svårt att överleva om vi inte har en bra plan, vet vad naturen kan ge oss och hur vi ska kunna förebygga många olika sjukdomar istället för det som är idag, att gå till läkare när skadan redan skett.

Kunskap att dela med sig till våra barn och barnbarn som förhoppningsvis kommer vårda det till sina, det naturliga vi har precis framför oss eller till och med inuti våra kroppar.

Kunna få mer Passion & Flow,

Vara kreativ och skapa fram det som vi har naturligt omkring oss - VARFÖR KOMPLICERA!
Ta hand om vår miljö kan man göra på många olika sätt för att bidra och hitta passionerande lösningar.


Nu vankas det jul och många kan vara lite stressade med att hinna med allt. Hysteri kanske med julklappar och sånt som man egentligen inte ska känna sig stressa för.

Jag för min del har är det julklppar med recycllïng och återanvändning som gäller. Hittat en hel del som jag köpt i secondhandbutiker och sen målat eller fixat till på olika sätt... hoppas de som jag ger det till uppskattar det.

2020 kommer jag fokusera mer på mina kläder SussiLi clothes & SussiLi Home. Det kommer hända en hel del nytt där. 


Hoppas du kommer gilla det.

Skulle du vilja prenumerera på mina inspirationsmejl och få ta del unika erbjudande,
ANMÄL DIG HÄR!

Kram till dig,
AnneLi SussiLi - Style4ever
God Jul & Gott Nytt År
KLICKA HÄR

Läs hela inlägget »

Att köpa julklappar och ge bort presenter vid Jul & Nyår kan man istället hitta roliga saker på secondhandbutiker, loppisar istället.

Det är sååå mycket hysteri vid handeln och många köper bara utan att ha en tanke på vad det gör för vår miljö med allt nytt som ska producera, plastas in och skickas från världens alla hörn.

Att gå in i olika secondhandbutiker, loppisar eller varför inte kolla vad har du på vinden, förrådet eller i klädkammaren som skulle kunna bli ett eller flera riktigt bra JULKLAPP till någon.

Man kan faktiskt göra om dessa med och på ett super enkelt sätt är att måla om dem...då är min favorit såklart VintagePaint som är giftfri och ekologiskt.

Man kan till och med måla på barnleksaker, barnrummet utan att skada...så bra för MILJÖ och sen återanvändning av det man hittar.

TIPS!
Gå ut i skogen, plocka grankottar som ligger på marken, ta ett hampasnöre och sen lite mossa & sen en recycling kruka eller korg... fyll dessa sen med godsaker som exempel ekologisk frukt, choklad och lite annat gott som du kanske gjort med... en riktigt bra ge bort present.

Låt fantasin vara med.  

Min bästa julklapp jag fick av mellersta dottern för några år sedan var när hon fyllde återanvända glasburkar med olika ingredienser i som kladdkaka, fröknäcke mm som man bara behövde lägga till vatten eller hampamjölk.

Dessa glasburkar var också gjorda med omsorg med gulligt linne tyg på lockat och fina handgjorda ettiketter... att få något som någon gjort och lagt lite omsorg till är det bästa man kan få.

Önskar dig en fantastisk bra 3:dje advent.
KRAM AnneLi SussiLi
info@style4ever.se
style4ever.se
INSTAGRAM
anneli.sussili

Läs hela inlägget »Tänkte ge lite tips hur man kan designa sitt eget Personliga VaruMärke Online med sin verksamhet.
Att få den vara Du ihop med dina produkter och tjänster.

Skrev på LinkedIn en artikel om just det och vill du få lite ideer hur du kan göra för att få den röda tråden med färger, bilder, typsnitt och dina ord... LÄS MER HÄR!

Läs hela inlägget »

Hej! 
Idag tänkte jag berätta lite om vårr reningsorgan "LEVERN" som är sååå viktigt att få den fungera bättre med det vi stoppar i oss.

Stötta levern så renar den dig!
Leverna är kroppens främsta organ för avgiftning. I leverns arbete ingår det bland annat att bryta ner skadliga ämnen, lagra näringsämnen, producera galla, protein och kolestrerol samt rena blodet.

För att fungera behöver den rätt näring och minska eller ta bort det som skadar den.

Ät mer bär, grönsaker, olivolja, kronärtkocka, gurkmeja och undvik socker, alkohol, koffein, mättat och härdat fett samt rött kött.

Sömnen är jätte viktig som rensar ut skadliga ämnen, äta rätt, motionera och drick mer örtte.


Att gör en detox lite då och då är super för kroppen.
Du kan läsa lite mer om den på mina andra blogg;
SussiLi Bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Länkar

Etiketter

Läs hela inlägget »