VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG 
Jag kommer dela med mig av en hel del med örter, växter som är bra för vår kropp samt hitta sin PersonligaStil mot mer PASSION  & FLOW med så mycket naturligt som möjligt.

Alla har rätt att få känna sig lyckligare, gladare, mindre smärta eller kunna tänka sig utanför sin box för att nå sina drömmar & fantasier.
BLI MER KREATIV I SITT TÄNKANDE AV VÅRA KÄNSLOR

THE NATUREL LIFE

Att få ett liv mot mer naturligt och som vi alla kan få ännu mer av om man vet hur.
Många mår dåligt, stressar, får värk och kanske äter alldeles för mycket mediciner eller helt fel kost. Man rör sig mindre och sjukdomar kommer smygande.


Att åldras och kunna vårda sin kropp är det som är poängen då är man evigt ung, i både sinnet och att kroppen får sitt bränsle att kunna åldras på ett bra sätt.

Det som naturen har och som används i tusentalsår glömmer många bort i allt brus. I skolan borde man få lära sig mer av våra växter som finns och alla dess örter att använda i sin kost.

Om något händer, all ström stängs av, vi kan inte handla längre för kontanter försvinner mer och allt ska ske med kort eller slags överföring av något slag då är det svårt att överleva om vi inte har en bra plan, vet vad naturen kan ge oss och hur vi ska kunna förebygga många olika sjukdomar istället för det som är idag, att gå till läkare när skadan redan skett.

Kunskap att dela med sig till våra barn och barnbarn som förhoppningsvis kommer vårda det till sina, det naturliga vi har precis framför oss eller till och med inuti våra kroppar.

Kunna få mer Passion & Flow,

Vara kreativ ochskapa fram det som vi har naturligt omkring oss - VARFÖR KOMPLICERA!Tänkte ge lite tips hur man kan designa sitt eget Personliga VaruMärke Online med sin verksamhet.
Att få den vara Du ihop med dina produkter och tjänster.

Skrev på LinkedIn en artikel om just det och vill du få lite ideer hur du kan göra för att få den röda tråden med färger, bilder, typsnitt och dina ord... LÄS MER HÄR!

Läs hela inlägget »

Hej! 
Idag tänkte jag berätta lite om vårr reningsorgan "LEVERN" som är sååå viktigt att få den fungera bättre med det vi stoppar i oss.

Stötta levern så renar den dig!
Leverna är kroppens främsta organ för avgiftning. I leverns arbete ingår det bland annat att bryta ner skadliga ämnen, lagra näringsämnen, producera galla, protein och kolestrerol samt rena blodet.

För att fungera behöver den rätt näring och minska eller ta bort det som skadar den.

Ät mer bär, grönsaker, olivolja, kronärtkocka, gurkmeja och undvik socker, alkohol, koffein, mättat och härdat fett samt rött kött.

Sömnen är jätte viktig som rensar ut skadliga ämnen, äta rätt, motionera och drick mer örtte.


Att gör en detox lite då och då är super för kroppen.
Du kan läsa lite mer om den på mina andra blogg;
SussiLi Bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Länkar

Etiketter

Läs hela inlägget »