NEWS NEWS NEWS!!!
MÅLARPARTY!

Att måla är sååå kul. Du kanske har en gammal kruka som du inte gillar färgen på och vill den ska få den här ruffiga känsla eller så har du något annant hemma som ligger och skräpar som kan få ett nytt liv.

Du tar med dig det du vill måla, inte för stort. Du får lära dig roliga och enkla tekniker som får den här härliga känslan att vilja måla mer.
Jag fixar till en god middag till oss i laktovegetarisk anda där vi äter tillsammans och har det fantastiskt trevligt.
Att göra kreativa saker behövs och särskilt när man gör det tillsammans med sina vänninor.
Det tar ca 5 timmar. Det du målat är torktid på 2 timmar och så ska vi ju äta tillsammans med.


Samtliga färger är högpigmenterande och är vattenbaserad. 
Ger en pudermatt yta.
Färgen har extra bra vidhäftningsförmåga vilket betyder att den fäster på alla möjliga sorters material.


 Ren magi helt enkelt! 

Pris: 750 SEK / person för 5 personer (3750 SEK inkl moms)
är man mindre så går det bra men det blir då 3750 SEK man får dela på.

HomeStyling & Vintage Painting, inomhus & utomhus.
"Magic in Love"

  • Vi kan hjälpa till med olika sorters snickerier till uteplatser, kök, bord mm
  • Vintage, Fransk & NordiskStil av målning med kalkfärger (finns även kurser, både online & på plats)
  • Recycling av miljövänlig blästringtjänster på plats hos kund av trädgårdsplattor, gamla möbler som behöver få bort trä eller rost mm (Arbete sker runt Örbro samt 3 mil utanför)
  • Behöver man hjälp med sömnads eller möbeltapetsarbeten

Vi syr upp mot beställning, både till företag och privatpersoner.

Jag älskar inredning, företaget utvecklas efter min LivsPassion.
Jobbat som inredare i många år både till företag och privatpersoner.
Mitt ExpertOmråde är just Vintagemålning, den Lantliga  Nordiska & Franska stilen. Inspireras mycket av franskt 1700-tal.
Jag samarbetar med flera experter inom sina områden som hantverkare, målare, trädgårdstjänster mm

Du får en & samma kontaktperson när du anlitar mig.

KALK FÄRGER
Matta, kalkiga och miljövänliga. 
Färgen som passar dig som vill jobba snabbt och spontant. 
Dessa färger torkar snabbt och kräver så lite underarbete som möjligt.  

 

Fransk 1700-tals stil med de finsnickerier, rokoko möbler och sen den Nordiska lantliga stilen som är mer tidlös, påminner en hel del om brocante stilen med de enkla linjerna med detaljer som bryter av i metaliska föremål. 

Med dekorationsföremål, ljuslyktor och lampor kan du på ett smakfullt och enkelt sätt tillsätta metall i inredningen.

Läder, trä, grått ton i ton... 

Vill du vara med i min FB Grupp, BrocanteChic- LifeStyle4You
 

Lite Story om mig & min livspassion som jag mer än gärna dela med mig av.
AnneLi Källström och mina koncept hur jag tog steget mot en förändring att göra det jag brinner för, min livspassion när jag blev 40 år och tog steget att bara göra det!


2003 byggde vi om en gammal bensinstation vid Svampen i Örebro där jag (AnneLi ) och min syster Petra drev ett familjeföretag. I den gamla byggnaden gjorde vi om med olika rum med miljöinspiration av gardinuppsättningar, lampor och inredning. Vi hade sömmerskor som satt på plats och sydde. Jag designade gardiner, gjorde om gamla kläder som kunder kom med så de blev en ny touch på dem samt sydde upp festkläder.

2004 Designade jag egen kollektion av ekbord, sänggavlar, skinnklädda krukor, smidesstaket till kunder. Home and Clothes design som jag kallade konceptet, Vi  åkte ut till kunder och hjälpte dem både invändigt och utvändiga uppdrag. Vi hade olika inredningsträffar och kurser inom målning med recycling samt gardinuppsättningar med lager på lager princip.

2009 Skapades SussiLi clothes, ekologiska & naturmaterial kläder till kvinnor samt Mode och Styling koncept skapades fram att man kunde jobba hemifrån och bli sin egen PersonalShopper. Kläderna kunde säljas via butiker eller hemvisningar. Rådgivning online hur man skapar sin Personliga Stil.

2011 Skapades SussiLi Home där jag satsade på ekologiska och naturmaterial på textilerna. Att vara så eko som möjligt för att få en hållbarare miljö. HomeStyling Online utvecklades.

2012 Första online utbildning startades efter ha gått utbildning om Digitala affärsmodeller där man fokuserar att kunna jobba var man vill i världen bara man har uppkoppling till internet. Tanken är att skapa en passivinkomst av sitt företagande.

2014 Jag vill utveckla vidare företaget med att hjälpa kvinnor blomstra ännu mer både på utsidan men nu även på insidan. 

Styling Inside and Out konceptet skapades fram där jag inspirerar kvinnor i mogen ålder att kunna stråla ännu mer och hitta sig själv och framförallt vara stolt att vara just den man är.
Att kunna hitta sin livspassion och kunna leva fullt ut även fast man är en mogen kvinna, 40 plussare.
Your WomenCode utvecklades med olika paketlösningar
s
å man kunde göra dem hemma i sin trygga miljö, få inspiration bara man har internet. En kombinerad onlinekurs ihop med coachning online.


2016 Jag tog nästa kliv för att få ihop ännu mer min livsstil tillsammans med mitt företagande. Skapar olika koncept och workshops runt medelhavet där jag och mina partners har olika styling, fastighetsvisningar, business, målar & makeup event.
Coola Event blev som en självklarhet med retreat, workshops & event där man även åker från hemmet i annan miljö och träffar likasinnade kvinnor.

2017 Investerade det en hel del maskiner och olika tjänster för att kunna utföra olika uppdrag av design med tomtplaneringar, olika snickerier både inomhus och utomhus. Vill komma lite tillbaks till basic och inte bara jobba online.
En ny hemsida skapades.

http://www.investments4you.com

2018 Stukturerat upp med nya kunskaper & utbildningar inom mitt expertområde & livspassion så att jag kan hjälpa fler kvinnor som vill lite mer i livet att kunna hitta sin livspassion även fast man är en 40 plussare.
LifeBusiness är en ny produkt
som tillkommit, där du som kvinna kan få hjälp att driva eget företag eller jobba tillsammans med mig. Hitta sin Personliga Stil och sitt Personliga varumärke online. Jag hjälper kvinnor med att hitta sin sin färg, sin typsnitt, hur de kan jobba hemifrån och hur ska de kunna hitta sin livspassion och göra det de brinner för. 


2019 Jag har klart mycket för detta år och planerat nogrannt sen 2018 vad jag vill. Att utvecklas är viktigt för mig och inte sitta fast. Kämpat har jag gjort och har man en hjärna som är som popcorn med massor av ideer så gäller det ha en bra plan, det har jag.
Min syster & Jag kommer utveckla företaget tillsammans. Vi kommer då troligtvis vara på Markörvägen i Örebro, nya Showroom & Atelje...  en helt underbar fastighet som syrran och hennes man byggt.
Öppen spis, kristallkronor och närhet till city.
MålarParty med väninnorna, inspiration, försäljning av mina kläder & vintage painting samt olika utbildning & kurser om man nu inte vill göra dem online. 

 

AFFÄRSIDE
Vi samarbetar med flera partners som är experter på sina områden. Att få en och samma kontaktperson hela vägen. Enkelhet och trygghet för kunden. 

VISION
Att vara så ekologisk som möjligt, hitta nya kreativa lösningar mot ett hållbarare liv mot mer njutning. Frihet och samarbeten är ledordet.