Digital Business - Life and Business
Life and Business kom till för några år sedan då jag vill paketera hela min livspassion i ett tänk, att kunna jobba med min hobby.

Många är bra på något och många har en önska att driva eget men inte riktigt vågat ta steget.

Det man är bra på och gillar att göra är det som gör att du blir expert på det och varför inte se till att dela med det till fler så att du kan lösa deras problem med ditt expert område. Tror att många skulle bli glada att få just den hjälpen eller den produkt som du har.

Det är såklart inte till alla utan man måste se vilka som vill ha din expert hjälp så att du kan attrahera rätt kunder till din LifeBusiness.
Att veta vem som är din drömkund, hur man kan paketera och göra det mer digaliserat och det är just det som jag tycker är så kul att få hjälpa, visa, inspirera att alla kan lära sig det bara man får lite mer kunskap om det hela.
 


 

MiniKurser för din verksamhet att göra ONLINE
Att hitta rätt i dagens brus kan vara svårt och det viktigaste av allt är att det ska kännas rätt för dig.

Du vill inte arbeta hårdare eller kämpa utan mot mer lätthet och glädje. 

Du har en kunskap som du vill nå ut med eller så vill du ha ett färdigt koncept att starta med.

Det viktigaste för dig är att, "Du är Du", den speglar dig och det du brinner för som sedan kommer tillbringa dig inkomster om du har en bra plan och får kunskapen att komma igång.

Att göra det online sparar din tid och DU kan gå tillbaks till det när du vill och fylla på din kunskap och inspiration.

JAG HJÄLPER DIG GÄRNA DIG MED DE TEKNISKA SAKERNA!!!
Jag älskar att skapa, driva företag och göra koncept. 
Att bli sin egen företagare kan kännas svårt för många och man vet egentligen inte hur man kommer igång, hur man får sitt företagnde mer online, mer kunder och den här röda tråden i sin verksmahet

Det ska vara enkelt och mer lätthet, du känner att du vill inte hålla på med massor av tekniska saker som hemsida, marknadsföring, skriva nyhetsbrev, lägga upp inlägg i de olika sociala kanaler... du skulle vilja slippa detta men behöver synas för att få sitt företag att växa och ge inkomst.

Att ta hjälp, hitta en bra planering, strukturer och ett mindset som gör att man lättare kan fokusera på det man ska.


 

Skapa Passiva Inkomster eller KUNNA JOBBA MER HEMIFRÅN
Kunna jobba mer hemifrån eller var man vill, få färdiga koncept att kombinera med det du gör idag eller vaför inte börja med något helt nytt.
 

KLICKA PÅ BILDERNA!!! 

INFORMATION OM DESSA FÄRDIGA KONCEPT!


BOKA EN TID MED MIG

Jag vill alltid att vi bokar upp ett samtal innan.
Det ska kännas rätt både fördig och mig.

Min Mission är att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt och inpirera dig att se möjligheter och nya utmaningar som är enkla och anpassat efter dina önskemål

Tveka inte boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter