Häng med på Inspection Trips

Inspections Trips
Visningsresor är till för dig som är mer beredda och vill investera i något om det skulle finnas som passar dig och din budget.

Dessa resor är under hela året och du besämmer när du vill åka så jag skräaddarsyr efter dina önskemål.

Det jag behöver är då frågor och uppgifter av dig innan så att jag och mitt team kan göra allt för att anpassa dina önskemål efter det.
Det enda som  du behöver tänka på är att packa väskan och boka flyget. 


InspectionTripsär 4 nätter, vi har i förväg förberätt oss genom att du talat om dina önskemål, budget, samt har finansiering klar.
Du behöver då även tagit med 2000 GBP för att ev reservera den fastighet du valt.
Inget köpkrav utan vi vill visa dig möjligheter till en bra affär och att du är förberedd ifall du/ni hittar något.PRISER
Norra Cypern: Kostnadsfri visningsresa 4 nätter inkl transfer från flgplatsen till Norra Cypern, man betalar endast flyg och en del mat och alkoholhaltiga drycker. Vid fastighetsvisning ingår lunch.

Spanien: 350 euro /st eller par. 3 nätter. Transfer ingår.

Turkiet:Alanya: 299 euro /st, 4 nätter ingår. Kan vara 4 stjärnigt hotell ellr privat lägenhet. Flyg ingår, halvpensionvid hotell om privat boende ingår frukostpaket.

Albaninen,Saranda: kostnadsfrii 3 nätter inkl måltider. Transfer ingår från flygplatsen men till flyget och hem kostar det.
*The Price is 249 EUR (July, August) per person/couple
*The Price is 199 EUR (rest of the year) per person/couple

Intresserad av InspectionTrips, fyll i formulär nedan: