Personlig Stylist 

Att jobba som en Personlig Stylist är kul. Att kunna få hjälpa kvinnor 40 plus att hitta sin Personliga Stil när det gäller kläder, makeup, parfymer, accesoaer.

Vill man så kan man bli återförsäljare för SussiLi clothes och SussiLi Home. Mycket linne och ekologisk bomull. stilen r BohemiaChic med lite lyxkänsla.

Det som är unikt och lite över pricken över i:et är de handgjorda style.

Skulle man vilja ta in SussiLi clothes och sälja det till sin kund så har du möjlighet att själv bestämma hur du skulle vilja att plaggen ser ut,  exempelvis ärmlängder, volanger eller utan, vilka tyger man vill ha mm.

Genom att du själv är med och påverkar din kollektion som du säljer av så blir det väldigt personligt för dig och ditt varumärke som du komer förmedla till dina kunder.

Som personlig Stylist blir du din egen och du är alltså ditt personliga varumärke. 
Man kan komplettera med EXTRA HJÄLP, få egen hemsida med OnlineShopping. Vi går då igenom vilka färger och typsnitt så att din hemsida speglar dig och ditt varumärke som du representerar och den kund du vill attrahera till dina produkter/tjänster.

Jag kommer hjälpa dig, vara ditt boll pank och stöd samt via onlineutbildningen har du riktigt bra verktyg om detta också.

Jag rekommenderar att gå YourWomenCode Coach utbildningen där du har fler tjänster till din kund samt kan hjälpa den med både makeup, accesoaer och där man går igenom kroppstyp med kost och personliga recept.
PS by SussiLi utbildningen är endast om kläder men man kan köpa till olika kurser med om man skulle önska det.