Följ mig på min "kanal" på YouTube, Bloggen SussiLi, https://sussili.blogspot.se/ 

Jag visar, testar, intervjuer, resor och delar med mig om olika saker som jag gillar och vill inspirera dig...

Gillar att spexa och trixa, så det kan bli en hel del sånt där med. 
HÄNG PÅ och PRENUMERERA gärna så får du uppdateringar mm hela tiden.

Länkar TILL KLIPPEN!

Senaste nyheter på BLOGGEN!

Vem är jag, AnneLi Källström...
Jag älskar att skapa business där det har ett win to win tänkt, är problemlösare samt driven. Oftast är jag glad och kallar mig själv popcornhjärna. Det jag vill göra, gör jag och ibland kanske jag inte tänker till men oftast går det bra och skulle det inte gå som jag tänkt mig så ser jag nya möjligheter och lär mig hela tiden. 

Lite om mina koncept och hur dom kom till!
År 2008 ritade jag en tunika i linne med virkade detaljer, kvinnlig snitt som jag visade upp och alla blev galna i den, Sara heter den och finns fortfarande i kollektionen. Där började min resa som livsstilskonstnär och mitt klädmärke SussiLi by Sweden skapades.

År 2012, Att kunna vara sin egen men ändå ha massor av bra samarbetspartner var målet och konceptet Mode och Lifestyle skapades. Jag vann en utbildning i Digitala affärsmodeller med Anna Åberg. Hur man får ihop sitt företagande mer digitalt och det var det som satte griller i huvudet att företaget skulle gå åt mot att bli digitalt på ett lite annat sätt.
Utbildningar online i olika former.

Våren 2014 var jag i Mallorca med Marie Louthander där vi ville skapa fram olika gruppresmål med fokus på "Styling Inside and Out" som sedan kom att utvecklas ännu mer i ett livsstilskoncept.

Januari 2016
Jobbba online var du än är i världen, MasterMind, Bli en Mode & Stilkonsulent både Inifrån och ut samt mycket mer. Jag skapade flera olika onlineutbilkdningar som Dress like a Rockstar, Find your Inside.
Målet och Vision 2016 blev mycket...
Att  hitta sitt bästa jag mot ett hållbarare liv för sig själv och andra.

Feb 2017 tog jag ännu ett kliv till att hitta passiv inkomster så mitt klädmärke blev tyvärr lidande. Jag skapade fram en ny hemsida och även flera samarbetspartner som skulle läras upp för att själva kunna skapa sin egen pengamaskin att göra till sig själva eller erbjuda andra.
Här kommer du till denna hemsida som heter Investments4you.com
Slutet på april utbildade jag mig till fastighetsagent där jag förmedlar fastigheter runt medelhavet samt även har en säljkår med FastighetsAgenter.
Mer info om det: http://www.investeringsagent.se/

MÅL för 2018
Jan 2018 Detta år kommer jag fokusera på mina onlineutbildningar till mina kunder och Mode & Stilkonsulenterna (PS by SussiLi)
Jag jobbar med 2 pengamaskiner som jag även visar andra att få passiv inkomst och det är Titus & Futurentclub samt eftersom jag älskar att resa så passar det naturligt att jobba som FastighetsAgent för Win Network där vi kommer skapa olika resmål ihop med att se fastigheter runt medelhavet och lägga in olika temaresmål.
Vi har en facebook grupp där vi kommer lägga in olika resmål mm