Passion Inside, hitta din inre passion i livet.
Detta Brons paket inside är till kvinnor 40 plussare.
Vid 40 plus händer det massor av saker för oss kvinnor. Det kan vara klimakteriet som börjat eller så är du mitt i det eller vid slutet och genom Styling Inside package har jag tagit fram massor av bra verktyg för oss kvinnor att kunna   kunna stråla, njuta att vara den kvinna man är och vill vara.

Med rätt inställning och hjälp kan klimakteriet bli en fin period i livet, med mer tid till dig själv och till reflektion.
Den kommer ge dig de här aha upplevelserna som du inte ens tänkt på.

Klimakteriet är ingen sjukdom utan en naturlig del av livet. Att göra det bästa och hitta nya sätt är det som är tanken med detta Brons package.

Insidan är viktig och den syns utåt om man inte mår bra eller är på humör.
Det jag fokuserar är att hitta balansen, din inre balans som kommer göra att du kommer strålar och få en massa goda energier att göra det du älskar. 

DIN INRE PASSION

Jag vill att du ska få till dig riktigt bra verktyg som du kan använda i din vardag, varje dag för att kunna strål inifrån och ut.
Brons, Passion Inside
ca 30 dagar, du bestämmer själv hur du gör den, du har kursen så länge du vill och kan gör om det hur många gånger som helst

Pris inkl moms 1999 SEK

Allra längst ner kan du läsa vad som ingår.


HÄR NEDAN KAN DU SE VAD YOUR WOMENCODE BRONS INGÅR

Personligt recept INSIDE

Du kommer hitta ditt Personligt Recept som är helt anpassat efter dig för att hitta balansen inifrån med så mycket naturligt som möjligt som man kan göra själv och få det till en vana att göra helst varje dag.

* Hur du ska kunna må som allra bäst, lindra humörsvängningar, vikten, värk i lederna, huvudvärk, kan inte sova, oro.
Mycket händer i kroppen vid klimakteriet och att få coachning gör att livet blir enklare och trevligare.

* Tittar på insidan, din inre passion i livet. Finns riktigt smarta saker man kan göra själv som lindrar olika symtom som man skapat fram och som man upplever som värst. Du kommer få till dig en ny insiration och glädje till livet.

* Obalanser som man har är det som oftast är problemmet och går att hitta tillbaks igen och det är det som är så bra med att göra kursen online. Du bestämmer din takt och kan gå tillbaks till hur mycket som helst.* Att acceptera, hitta nya sätt att lindra besvären som beror på att östrogennivåerna naturligt minskar och de behöver inte justeras genom att tillföra nytt östrogen. 
 

Extra personlig coachning

* Vill du få extra personlig coachning har jag specialpris för dig som går onlinekursen.

* Vi har även en gemensam facebook grupp där du kan vara med i om du vill.

Vi kan träffas online via datan eller telefon

Det smarta är att du gör allt detta hemifrån, din trygga miljö och jag kommer leda dig hur vi gör det tillsammans även fast vi sitter kanske i olika städer eller länder.

Du får ett eget lösenord som du kopplar upp dig på via Academy Style4ever portalendär du har din onlinekurs och allt material.

Med dagens digitalavärld så fungerar nästan allt.
 

Inbjuden till coola event

1 gånger om året anordnas det ett litet större event, det kan då vara på Norra Cypern eller Spanien.

Där får man träffa likasinnande kvinnor, massor av lyxiga aktiviteter, uppleveleser, shoppa, vackra miljöer, inspirerande föreläsningar som lyfter en, lata dagar i polen med trevliga samtal.

Man får specialförmåner på inbjudan till andra coola event och föreläsningar.

TIPS:
Rekommenderar dig att gå online kurs Passion Outside- Guld

Klädstil efter sin kroppstyp, hur du kan forma den med både kost och smarta träningstips. Samt Makeup och hudvård för mogen ålder.
Förstärka, framhäva för att hitta din personliga stil på utsidan.
 

Du som vill bli en Your WomenCode Coach 

* Bli en Your WomenCode Coach
Du får utbildning & certifiering 
Läs mer här...