AnneLi Källström,
Personal Styling & Businessdesigner

Har ett eget klädmärke, coachar och lär ut hur man  får ett hållbarare liv på utsidan och insidan.


Jag jobbar och hjälper kvinnor som är 40 plus, det är då man känner att livet tar nästa kliv och man behöver få tillbaks sin livspassion och utveckla sig vidare för att kunna njuta, må bra och få passionen tillbaks.


Är grundare till Your WomenCode och hjälper kvinnor som behöver få till ny inspiration, ny passion i livet att hitta tillbaks till vem är jag & vad vill jag mitt fortsatta liv ska bli.

PERSONLIG STIL
Finns flera olika paket, kurser att göra, kombinera med coachning eller om man endast vill göra den online i sin trygga miljö var man än befinner sig.

SKRÄDDARSYR ALLTID
Viktigt att det ska passa dig. Jag skräddarsyr alltid med ett samtal innan på 15-20 minuter för att se vad du behöver för hjälp för att kunna hitta glädjen, inspiration och få bukt med obalanser man kan ha i kroppen som sätter stopp på flödet.

Your WomenCode paketen du kan välja på
Styling Inside,
Klimakteriet pratar man gärna inte högt om.
Klimakteriet är för många en riktigt omställning i livet. Kroppen, hormonerna är inte som innan. 


Efter 40 börjar det hända saker i kvinnans kropp, ibland tidigare. Hormoner, förklimakteriet kanske har startat eller så är man mitt i det.

Man kanske har värk, vallningar, svettas, sover dåligt, humörsvängningar, huden blir torrare, håret blir tunnare, vikten ökar men det kan vara att man behöver en knuff framåt i livet.

Styling Outside,
Kunna hitta sin Personliga Stil,
vem är jag och vad vill jag andra ska uppfatta mig som. Kläder, färger, kroppsform är det som man kan trolla med och ta fram det bästa. 
Viktigast är att det ska känna rätt för dig.


YourWomenCode package
 Brons, Guld eller VIP

Jag har skapat fram 6 olika paket som du kan välja på. 3 av paketen ingår coachning och de andra utan coachning och är en "Lite package"

Your WomenCode package
PersonligStil - Inside and Out

Startar 2019 med riktigt magiskt pris på YWC paketen, för att du ska få en fantastiks början på det nya året och kunna glänsa och sprudla att vara den kvinna du är.

Erbjudande gäller jan,feb & mars 2019!

Pris 3499 SEK inkl moms

Pris 6695 SEK inkl moms

Pris: 24 999 SEK inkl moms

Pris: NU! 1999 SEK inkl moms

Pris: NU!  1999 SEK inkl moms

Pris: NU! 2999 SEK/mån