HomeStyling i olika former, både inomhus & utomhus

HomeStyling & Vintage Painting, inomhus & utomhus.
"Magic in Love"

  • Vi kan hjälpa till med olika sorters snickerier till uteplatser, kök, bord mm
  • Vintage, Fransk & NordiskStil av målning med kalkfärger (finns även kurser, både online & på plats)
  • Recycling av miljövänlig blästringtjänster på plats hos kund av trädgårdsplattor, gamla möbler som behöver få bort trä eller rost mm
  • Behöver man hjälp med sömnads eller möbeltapetsarbeten
  • Digital HomeStyling, rådgivning online

    Vi syr upp mot beställning, både till företag och privatpersoner.

Intresserad att beställa VINTAGE PAINT?

Jag älskar inredning, företaget utvecklas efter min LivsPassion.
Jobbat som inredare i många år både till företag och privatpersoner.
Mitt ExpertOmråde är just Vintage, den Lantliga  Nordiska & Franska stilen. Inspireras mycket av franskt 1700-tal.
Jag samarbetar med flera experter inom sina områden som hantverkare, målare, trädgårdstjänster mm

Du får en & samma kontaktperson när du anlitar mig.

KALK FÄRGER
Matta, kalkiga och miljövänliga. 
Färgen som passar dig som vill jobba snabbt och spontant. 
Dessa färger torkar snabbt och kräver så lite underarbete som möjligt.  

 

Samtliga färger är högpigmenterande och är vattenbaserad. 

Ger en pudermatt yta.

Färgen har extra bra vidhäftningsförmåga vilket betyder att den fäster på alla möjliga sorters material.


 Ren magi helt enkelt! 

Story om mig, 
AnneLi Källström och mina koncept hur jag tog steget mot en förändring att göra det jag brinner för, min livspassion när jag blev 40 år och tog stoget att bara göra det!


2003 byggde vi om en gammal bensinstation vid Svampen i Örebro där jag (AnneLi ) och min syster Petra drev ett familjeföretag. I den gamla byggnaden gjorde vi om med miljöinspiration, sömmerskor satt på plats och sydde designade gardiner samt klädde om möbler.

2004 Designade jag egen kollektion av ekbord, skinnklädda krukor, smidesstaket till kunder. Home design som jag kallade det där man åkte ut till kunder och hjälpte dem både invändigt och utvändiga uppdrag.

2009 Skapades SussiLi clothes, ekologiska & naturmaterial kläder till kvinnor samt Mode och Styling koncept skapades där man kunde bli sin egen PersonalShopper. Kläderna kunde säljas via butiker eller hemvisningar. Rådgivning online hur man skapar sin Personliga Stil.

2011 Skapades SussiLi Home där jag satsade på ekologiska och naturmaterial på textilerna. Att vara så eko som möjligt för att få en hållbarare miljö. HomeStyling Online utvecklades.

2012 Första online utbildning startades efter ha gått utbildning om Digitala affärsmodeller där man fokuserar att kunna jobba var man vill i världen bara man har uppkoppling till internet. Tanken är att skapa en passivinkomst av sitt företagande.

2014 Jag vill utveckla vidare företaget med att hjälpa kvinnor blomstra ännu mer både på utsidan men nu även på insidan. 

Styling Inside and Out konceptet skapades fram där jag inspirerar kvinnor i mogen ålder att kunna stråla ännu mer och hitta sig själv och framförallt vara stolt att vara just den man är. tt kunna hitta sin livspassion och kunna leva fullt ut även fsat man är en mogen kvinna, 40 plussare. Your WomenCode utvecklades och nu kunde man få bde coachning, olika onlinepaket att välja på och göra dessa hemma i sin miljö men ändå få stöd, hjälp och ett bollplank.

2016 Jag tog nästa kliv för att få ihop ännu mer min livsstil tillsammans med mitt företagande. Skapar olika koncept och workshops runt medelhavet där jag och mina partners har olika styling, fastighetsvisningar, business, målar & makeup event.
Coola Event blev som en självklarhet med retreat, workshops & event där man även åker från hemmet i annan miljö och träffar likasinnade kvinnor.

2017 Investerade det en hel del maskiner och olika tjänster för att kunna utföra olika uppdrag av design med tomtplaneringar, olika snickerier både inomhus och utomhus.
En ny hemsida skapades.

http://www.investments4you.com

2018 Stukturerat upp med nya kunskaper & utbildningar inom mitt expertområde & livspassion så att jag kan hjälpa fler kvinnor som vill lite mer i livet att kunna hitta sin livspassion även fast man är en 40 plussare.
LifeBusiness är en ny produkt som tillkommit, där du som kvinna kan få hjälp att driva eget företag eller jobba tillsammans med mig.


2019 MemberPlace medlemssajt för oss kvinnor40 plus kommer öppnas under våren samt fler onlinekurser kommer komma. B.la VintagPainting och New VintageStyle

AnneLi Källström
PersonalStyling & Business designer.

Behöver du hjälp med något inom inredning, gardiner, måleri eller snickeri,
skicka mejl till
info@style4ever.se

Fransk 1700-tals stil med de finsnickerier, rokoko möbler och sen den Nordiska lantliga stilen som är mer tidlös, påminner en hel del om brocante stilen med de enkla linjerna med detaljer som bryter av i metaliska föremål. 

Med dekorationsföremål, ljuslyktor och lampor kan du på ett smakfullt och enkelt sätt tillsätta metall i inredningen.

Läder, trä, grått ton i ton... 
LÄS MER HÄR...
 

AFFÄRSIDE
Vi samarbetar med flera partners som är experter på sina områden. Att få en och samma kontaktperson hela vägen. Enkelhet och trygghet för kunden. 

VISION
Att vara så ekologisk som möjligt, hitta nya kreativa lösningar mot ett hållbarare liv mot mer njutning. Frihet och samarbeten är ledordet.