Pure Healing

Att få ett liv mot mer naturligt och som vi alla kan få ännu mer av om man vet hur.
Många mår dåligt, stressar, får värk och kanske äter alldeles för mycket mediciner eller helt fel kost. Man rör sig mindre och sjukdomar kommer smygande.

Att åldras och kunna vårda sin kropp är det som är poängen då är man evigt ung, i både sinnet och att kroppen får sitt bränsle att kunna åldras på ett bra sätt.

Det som naturen har och som används i tusentalsår glömmer många bort i allt brus. I skolan borde man få lära sig mer av våra växter som finns och alla dess örter att använda i sin kost.

Om något händer, all ström stängs av, vi kan inte handla längre för kontanter försvinner mer och allt ska ske med kort eller slags överföring av något slag då är det svårt att överleva om vi inte har en bra plan, vet vad naturen kan ge oss och hur vi ska kunna förebygga många olika sjukdomar istället för det som är idag, att gå till läkare när skadan redan skett.

Kunskap att dela med sig till våra barn och barnbarn som förhoppningsvis kommer vårda det till sina, det naturliga vi har precis framför oss eller till och med inuti våra kroppar.


 

Eteriska oljor, det naturliga valet. 
Att förebygga är bra och hitta nya sätt istället för all dess mediciner som oftast rekommenderas lite för mycket.

Viktigt är att ha kunskap och äter man mediciner så är det inte bara sluta utan man börja sakta och känna av ordentligt hur kroppen reagerar...LÄS MER!

Läs hela inlägget »

När klimakteriet kommer  eller när man är mitt i det...så kan naturen lindra det på olika sätt.

RÖDKLÖVER

Det är inte bara vacker att se på den utan har massor av bra egenskaper.

Jag är ju en älskare till ogräs 

Rödklöverns rika näringsinnehåll består av lättupptagligt protein och ett östrogenliknande hormon som blir ett bra tillskott under klimakteriet.
Lindra de nattliga vallningar och torra slemhinnor som kan uppstå och är ett helt naturligt sätt att inta.
LÄS MER... 

Läs hela inlägget »

Hej!
Tänkte komplettera min andra blogg SussiLi by Sweden om Naturlig och Hållbar hälsa.
Min passion för naturlig hälsa med kost, motion, vad vårt inre kan göra för att vi ska kunna må bättre och kunna hantera våra känslor så att vi blir mer medvetna om vad vi egentligen vill och behöver för att vår kropp ska kunna åldras på ett bra sätt.

Jag vill dela med mig om vad maskrosen kan göra
Maskrosen som inte bara är ett ogräs utan en helande örtväxt... 
LÄS MER!...
 

Läs hela inlägget »